Om oss

TRANSNAVAL

En säkrare vardag för alla

På TransNaval vill vi bidra till en säker, trygg och hållbar miljö för människor och djur. Det är den där känslan av att få vara med och skapa en mer harmonisk vardag för alla som driver oss i vårt dagliga arbete. Det är den känslan som påverkar våra beslut; som gör att vi ständigt vill göra ännu bättre. 

När omvärldens krav och efterfrågan fortsätter att öka tror vi att vår starka drivkraft, ihärdiga engagemang, flexibilitet och öppenhet är nyckeln till din långvariga trygghet.

Personlig rådgivning

Vår långa erfarenhet och höga kunskapsnivå gör att vi kan erbjuda unik, kvalitativ och personlig rådgivning, så att du som kund ska kunna få hjälp med alla tänkbara projekt. Man skulle kunna säga att ökad kvalitet och nya insikter kommer på köpet.

Genomtänkt logistik

Ett brett produktsortiment som är tillgängligt kräver ett stort lager. För att minska tiden och väntan på att produkter ska finnas tillgängliga har vi alltid stora partier av vårt utbud inne på lagret hemma i Hässleholm.

Snabba leveranser

Som kund vill man att leveransen av ens varor ska ske så fort och smidigt som är möjligt. Tack vare vår kompetenta lagerpersonal, kan vi erbjuda smidiga och snabba leveranser.

Prisvärd kvalitet och flexibilitet

I över 35 år har vi på TransNaval drivits framåt av ett tydligt mål: att bidra till en tryggare och säkrare tillvaro för både människor och djur. Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant för att tillgodose dina rådande behov och önskemål – vare sig du har använt våra produkter i decennier, eller vill skydda ditt område för första gången. 

Sedan dag ett har vi lagt stor vikt vid flexibel service och personlig rådgivning. Detta i samspel med vårt breda produktsortiment (och skräddarsydda lösningar) gör att du som kund alltid möts av resultat anpassade efter din specifika situation. 

Det är där, när känsla och kvalitet möter engagemang och lång erfarenhet, harmonin skapas. Den som är hållbar i längden. På lagret i Hässleholm syns en mix av stängsel, grindar och stolpar vi utvecklat själva, och de vi noggrant valt ut och importerat från några av de främsta tillverkarna i Europa och Asien. 

Våra produkter finns tillgängliga hos återförsäljare runt om i hela Sverige: via järn- och fackhandel, Lantbrukskooperationen, skogsentreprenörer och byggföretag. Vi gör vår bästa för att finnas tillgängliga där du befinner dig, så att vi kan uppfylla vår förhoppning om en lugn och smidig köpprocess.

VÅRT MISSION OCH FILOSOFI

”Vi är lyhörda och sätter kunden i centrum”

STEFAN LINDSTRAND
BOLAGSCHEF
Hjärtat och motorn i vår organisation

Möt gänget på TransNaval

Alpin skidåkning, golfrundor, husvagnssemestrar, kvällar på motorcykeln – vi på TransNaval är ett gäng med blandade intressen och personligheter, men en sak har vi alla gemensamt: viljan att du alltid ska känna den trygg- och säkerhet du förtjänar.

Vi vill att du ska känna att vi finns där för dig, att vi är ett team du kan räkna med! Möt oss på TransNaval – vi möter dig med personlighet!

Bolagschef
Stefan Lindstrand

“Kunderna är det viktigaste TransNaval har!” Med sitt oåterkalleliga motto är vår fartfyllda bolagspappa Stefan alltid mån om att möta dig som kund med gedigen kunskap, varm och öppenhjärtig service, och tillgänglighet.

Erfarenheten inom svensk hästsport, som djurskyddsinspektör på Länsstyrelsen, och av över 25 års försäljning och företagsledning inom lantbrukssektorn vittnar om att Stefan är en man med många strängar på sin lyra – alltid redo att hugga in när det behövs. Den lediga tiden gillar Stefan att tillbringa med familjen, men också med sina två stora passioner: alpin skidåkning och gamla Volkswagen-bilar.

Försäljningen/Inköp
Dennis Berlin

Som en del i säljteamet arbetar Dennis med försäljningen till kunder runt om i hela landet. Med en produktkännedom som började redan när han klev in på TransNaval som montör har Dennis idag stenkoll på hela försäljnings- och inköpsprocessen. 

Mellan varven påminner han omgivningen: “glöm aldrig bort glädjen i det vi gör, tillsammans löser vi det!” Utanför arbete ägnar Dennis gärna sin tid åt bollsporter, träning, familj och vänner. En gång tog han korv med mos med Gudrun Schyman på Lars Dufva i Osby!

Försäljningen/Inköp
Henrik Kjellkvist

Henrik är en av de som jobbat på TransNaval allra längst. Han började ute på lagret redan som ung och har därmed stenkoll på hela produktsortimentet. Idag ser vi honom helhjärtat serva dig som kund med snabba leveranser och personlig service. 

Han älskar att umgås med familjen har ett stort sportintresse – något han gärna kombinerar på golfbanan nu när äldsta sonen har visat intresse för sporten.

Lager
Johan Rapp

Som truckförare på TransNaval gäller det att hålla tungan rätt i mun. Johan är nämligen killen som ser till att du får allt du har beställt; som packar materialet och lastar det för att det säkert och smidigt ska levereras till dig. Hans ordning på lagret är svår att konkurrera med. “Var sak har sin plats” – en självklarhet

Det är Johans jobb som lägger hela grunden för effektiviteten och strukturen som gör att du får dina produkter så snabbt som möjligt! När Johan inte sitter i trucken hittar ni honom på en löptur i skogen eller i husvagnen med familjen.

Lager/Logistikchef
Johanna Olsson

Som lager/logistikchef på TransNaval gäller det att få flödet genom företaget så effektivt som möjligt. Med mer än 20 års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning vet Johanna vikten av ordning och reda för att effektivisera och spara tid. 

Trivs gör hon som bäst när hon får ha kontroll och översikt, så förutom att leda och stötta lagerpersonalen sköter Johanna administrativa uppgifter som ekonomi, inköp, ordrar och leveranser. På fritiden tycker hon om att umgås med familj och vänner, att träna och resa.

Lager
Gabriel Johnsson

Efter den fordonstekniska linjen på gymnasiet började Gabriel som montör av växellådor på Scania i Sibbhult. Ett år senare blev han kontaktad av TransNaval, varpå han klev in som lagerarbetare. Idag bjuder han på sin stora passion för det personliga mötet när han effektivt hanterar företagets in- och utleveranser. 

Fritiden spenderas gärna i sällskap med familj och vänner, på utflykter och resor. Gabriel har ett stort intresse för motorsport och fotboll, och älskar frihetskänsla och adrenalinkickar. Det får han utlopp för när han kör mc eller hoppar bungyjump.