Stängselfabriken TransNaval AB

Om oss

Prisvärd kvalitet och flexibilitet

I över 35 år har vi på TransNaval drivits framåt av ett tydligt mål: att bidra till en tryggare och säkrare tillvaro för både människor och djur. Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant för att tillgodose dina rådande behov och önskemål – vare sig du har använt våra produkter i decennier, eller vill skydda ditt område för första gången.

flexibel service och personlig rådgivning

Sedan dag ett har vi lagt stor vikt vid flexibel service och personlig rådgivning. Detta i samspel med vårt breda produktsortiment (och skräddarsydda lösningar) gör att du som kund alltid möts av resultat anpassade efter din specifika situation.

Det är där, när känsla och kvalitet möter engagemang och lång erfarenhet, harmonin skapas. Den som är hållbar i längden. På lagret i Hässleholm syns en mix av stängsel, grindar och stolpar vi utvecklat själva, och de vi noggrant valt ut och importerat från några av de främsta tillverkarna i Europa och Asien

Våra produkter finns tillgängliga hos återförsäljare runt om i hela Sverige: via järn- och fackhandel, Lantbrukskooperationen, skogsentreprenörer och byggföretag. Vi gör vår bästa för att finnas tillgängliga där du befinner dig, så att vi kan uppfylla vår förhoppning om en lugn och smidig köpprocess.

En säkrare vardag för alla

På TransNaval vill vi bidra till en säker, trygg och hållbar miljö för människor och djur. Det är den där känslan av att få vara med och skapa en mer harmonisk vardag för alla som driver oss i vårt dagliga arbete. Det är den känslan som påverkar våra beslut; som gör att vi ständigt vill göra ännu bättre.

När omvärldens krav och efterfrågan fortsätter att öka tror vi att vår starka drivkraft, ihärdiga engagemang, flexibilitet och öppenhet är nyckeln till din långvariga trygghet.

Personlig rådgivning

Vår långa erfarenhet och höga kunskapsnivå gör att vi kan erbjuda unik, kvalitativ och personlig rådgivning, så att du som kund ska kunna få hjälp med alla tänkbara projekt. Man skulle kunna säga att ökad kvalitet och nya insikter kommer på köpet.

Genomtänkt logistik

Ett brett produktsortiment som är tillgängligt kräver ett stort lager. För att minska tiden och väntan på att produkter ska finnas tillgängliga har vi alltid stora partier av vårt utbud inne på lagret hemma i Hässleholm.

Snabba leveranser

Som kund vill man att leveransen av ens varor ska ske så fort och smidigt som är möjligt. Tack vare vår kompetenta lagerpersonal, kan vi erbjuda smidiga och snabba leveranser.

VÅR MISSION OCH FILOSOFI

”Vi är lyhörda och sätter kunden i centrum”

Stefan Lindstrand

Bolagschef

Möt gänget på TransNaval

Vi vill att du ska känna att vi finns där för dig, att vi är ett team du kan räkna med! Möt oss på TransNaval – vi möter dig med personlighet!